Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (3.98 secunde)
Intr-un interviu, in exclusivitate pentru "Evenimentul zilei", Dinu Patriciu sustine ca pragmatismul sau il face sa treaca peste orice, daca nu-si incalca, in acest fel, codul si etica personala".
Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", s-a pozitionat ca emisiune de interviu de top. Sunt si vor fi de-aici incolo schimbari importante in grila de week-end care vor merge spre acelasi tip de diversificare.
"La interviu nu am tinut cont daca au sau nu buletin de Craiova. ... Drept urmare, de astazi, de la ora 9.00, cei interesati sa munceasca la matura vin din nou la interviu.
Poate am actionat pripit cu referendumul, dar am raspuns asteptarilor populatiei Premierul Victor Pontaconsidera ca, pe baza ratei de participare si rezultatului referendumului, poate crede ca a actionat "in mod impetuos si pripit", insa a "raspuns asteptarilor populatiei", conform unui interviu acordat ziarului Le Monde.
________________________________________ Chipurile, "maestrul", inventatorul "gainii cu abur" care naste pui vii, a "acceptat" sa acorde un interviu "Evenimentului zilei", el fiind sef acolo.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Dan Andronic, Mircea Marian) Deputatul PSD Sebastian Ghita, fost patron al RTV si fondator al ASESOFT, una dintre cele mai mari companii de IT din Romania a acordat un interviu in exclusivitate Evenimentului Zilei in care a discutat despre marirea si decaderea mogulilor, politica redactionala a RTV si problemele guvernarii.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Iubita lui Ronaldo refuza Playboy Rusoaica Irina Shayk, logodnica fotbalistului echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Esquire, ca nu ar accepta sa pozeze nud pentru revista Playboy, chiar daca i-a fost oferita o suma imensa in 2011.
Ieri, ea a acceptat provocarea ProSport de a oferi un altfel de interviu. - Sandra, cat crezi ca rezisti fara sa pronunti cuvantul gimnastica?
Ea a acordat un interviu revistei Gente, unde a dezvaluit drama prin care a trecut. ... Alexandra le cere parintilor prin acest interviu sa nu subestimeze sanatatea copiilor.
Gigi Becali, interviu CUTREMURATOR din spatele gratiilor: ... Jurnalul National Gigi Becali a acordat primul interviu din inchisoare. Patronul Stelei a vorbit despre conditiile in care este tinut in penitenciar si a transmis un mesaj dur politicienilor romani.
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
Intr-un interviu recent pentru ZF un oficial al Yahoo declara ca firma americana are in plan investitii mai mari pe piata locala, pentru a-si mari cota din piata de publicitate online.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet".
Intr-un interviu acordat recent,actorul spunea ca se mentine bine in forma pentru ca are o viata ordonata, practica yoga si acorda o atentie deosebita alimentatiei.
Primul interviu al lui Dinu Patriciu dupa intoarcerea in Romania: ... Omul de afaceri a acordat un interviu la Romania TV, in care a vorbit despre perioada in care a fost internat in Austria.
Miercuri, 01 mai 2013 ora 3:00 (amJ) Interviu in direct si alte surprize in cadrul emisiunii "Romania frumoasă" cu moderatorii Andra Gavril si Marius Constantinescu (durata emisiunii 1 ora) Sambata, 4 mai 2013, ora 21:00 la FAVORIT TV - in cadrul emisiunii din seara de inviere "Fuego si prietenii la FAMILIA FAVORIT" interviu cu Valentina Herta si program muzical de inviere;
Cum zilele acestea colegul nostru Mihai Matei implineste o frumoasa varsta, l-am rugat sa ne acorde un mic interviu. - Prima intrebare, domnule Matei...
google-analytics.com